Ongeveer 4x per jaar brengen we een major update voor iProva uit. In deze updates introduceren we nieuwe mogelijkheden en zorgen we ervoor dat al bestaande functionaliteiten nóg gemakkelijker en beter werken. Ook zorgen we er in deze updates voor dat iProva technisch ‘bij de tijd’ blijft.

Benieuwd naar wat er aan komt in de volgende update(s) voor iProva?
Bezoek dan regelmatig deze pagina.

Wat kun je verwachten in iProva 5.14 en verder?

Documenten & Processen

We blijven volop doorontwikkelen aan  interactieve documenten:

 • Het wordt mogelijk om sjablonen te creëren, op basis waarvan beheerders een snelle start kunnen maken met het maken van een nieuw interactief document.
 • De ware kracht van interactieve documenten ligt natuurlijk in de interactiviteit, die je ervaart door digitaal (smartphone, tablet of PC) te werken met het document. Dat gezegd hebbende is er in specifieke scenario’s toch de behoefte om zo’n document te kunnen afdrukken.
  Hier gaan we mee aan de slag.
 • Verder voeren we diverse kleinere verbeteringen door in de editor voor interactieve documenten, gevoed door feedback uit de community.

Risicomanagement

We breiden de mogelijkheden van onze oplossing voor integraal risicomanagement verder uit:

 • We gaan voorzien in functionaliteit voor control test review; het beoordelen van de wijze waarop een beheersmaatregel is getest.
 • Het dashboard van risico’s wordt uitgebreid met de mogelijkheid om zelf een datumbereik in te stellen.

Vragenlijsten

 • We werken aan diverse verbeteringen in de rapportage over vragenlijsten.
 • We maken het mogelijk om ingevulde vragenlijsten te beoordelen. In deze beoordeling kun je per vraag aangeven of het antwoord, de bijlagen of de opmerking duidelijk is. Zo kun je dadelijk bijvoorbeeld aangeven dat een bijgevoegde foto onduidelijk is. De invuller krijgt vervolgens de kans om de ingevulde vragenlijst te corrigeren.

iProva algemeen

 • Het licentiebeheer van iProva wordt gemoderniseerd.
  We zorgen voor beter inzicht in het daadwerkelijk gebruik van licenties (hoeveel heeft jouw organisatie er vs hoeveel zijn er in gebruik). Ook nemen we de communicatie bij licentie-overschrijdingen (wie wordt wanneer geïnformeerd en op welke wijze) op de schop.

  Voor organisaties die gebruik maken van iProva on-premise gaat gelden dat uitgaand internetverkeer vanaf de iProva applicatieserver naar de licentiemanagement-servers in de Infoland-cloud toegestaan moet worden.  Uitgaand internetverkeer vanaf de iProva applicatieserver was al langer vereist voor functionaliteiten als Webshare, externe formulieren en externe vragenlijsten.

© Infoland B.V. 1998-2018