Interactieve documenten 2.0.1

Voor interactieve documenten worden losstaande updates uitgevoerd. Deze kunnen samenvallen met een minor of major release voor iProva, maar dat hoeft niet. Dit geldt zowel voor iProva on-premise als voor iProva SaaS.

Regelmatig brengen we een minor update voor interactieve documenten uit. In deze updates worden voornamelijk bugs opgelost. Daarnaast kunnen er kleine functionele wijzigingen in zitten. Dit zijn verbeteringen die het gebruik van interactieve documenten nog eenvoudiger maken en zonder toelichting gebruikt kunnen worden. Grotere functionele wijzigingen worden alleen in een major update beschikbaar gemaakt.

In deze release zijn alleen bugs opgelost. Benieuwd naar wat er veranderd is in minor release 2.0.1? We hebben het voor je samengevat op deze pagina.

Bugfixes

  • 60985: In Google Chrome werden video’s niet of niet goed getoond in tijdens het bewerken van een interactief document.
  • 61035: Uitklappanelen konden in de iProva Search-app niet geopend worden op de Myco 2.

© Infoland B.V. 1998-2018