Bericht geplaatst op 21 mei 2019 in iQualify

Iedere 2 á 4 weken brengen we een minor update voor iQualify uit. In deze updates worden voornamelijk bugs opgelost. Daarnaast kunnen er kleine functionele wijzigingen in zitten. Dit zijn verbeteringen die het gebruik van iQualify nog eenvoudiger maken en zonder toelichting gebruikt kunnen worden. Grotere functionele wijzigingen worden alleen in een major update beschikbaar gemaakt. Benieuwd naar wat er veranderd is in iQualify 5.3.7? We hebben het voor je samengevat op deze pagina.

Impact van deze update

Er zijn geen grote wijzigingen doorgevoerd, enkel bugfixes. De impact voor studenten en beheerders wordt als zeer laag ingeschat.

Eindgebruikers: Lage impact
Beheerders: Lage impact

Verplaatsen blokken

In een iQualify-training is het nu mogelijk om een blok omhoog of omlaag te verplaatsen. Door eenvoudig op de pijltjes te klikken kan de volgorde van blokken gewijzigd worden.

Meer informatie

Er is een nieuw blok toegevoegd aan iQualify trainingen. Hiermee is het mogelijk om meer informatie te tonen. De titel van het meer info blok kan ingesteld worden. In het blok kunnen tekst, afbeeldingen, video’s en video’s van YouTube getoond worden zoals dat al het het geval is bij keuzeknoppen.

Hotspots verbeterd

Het uiterlijk en gedrag van hotspots zijn gewijzigd zodat hotspots op iedere achtergrond voldoende goed opvallen. Ook op een witte of oranje achtergrond valt een hotspot nu goed op.

Bugfixes

  • 60121: Na het toevoegen van een aantal willekeurig gekozen vragen aan een toets of vragenpool werd de selectielijst niet goed bijgewerkt. De vragen werden wel toegevoegd, maar niet geselecteerd getoond.
© Infoland B.V. 1998-2018