Interactieve documenten 1.2.1

Voor interactieve documenten worden aparte updates uitgevoerd. Deze kunnen samenvallen met een minor of major release voor iProva, maar het kan ook een losstaande update zijn. Dit geldt zowel voor iProva on-premise als voor iProva SaaS.

In deze updates verbeteren we de prestaties van interactieve documenten en repareren we bugs. Soms voeren we in deze updates ook kleine verbeteringen in de functionaliteit en/of het uiterlijk van interactieve documenten door. Het criterium wat we hierbij hanteren is ‘minimale impact op de eindgebruiker’. Wijzigingen met een grotere impact worden altijd uitgerold in major updates, die ongeveer 4x per jaar uitkomen en altijd vooraf worden aangekondigd.

Verplaatsen blokken

In een interactief document is het nu mogelijk om een blok omhoog of omlaag te verplaatsen. Door eenvoudig op de pijltjes te klikken kan de volgorde van blokken gewijzigd worden.

Meer informatie

Er is een nieuw blok toegevoegd aan interactieve documenten. Hiermee is het mogelijk om meer informatie te tonen. De titel van het meer info blok kan ingesteld worden. In het blok kunnen tekst, afbeeldingen, video’s en video’s van YouTube getoond worden zoals dat al het het geval is bij keuzeknoppen.

Hotspots verbeterd

Het uiterlijk en gedrag van hotspots zijn gewijzigd zodat hotspots op iedere achtergrond voldoende goed opvallen. Ook op een witte of oranje achtergrond valt een hotspot nu goed op.

© Infoland B.V. 1998-2018