Bericht geplaatst op 27 maart 2019 in iQualify

Iedere 2 á 4 weken brengen we een minor update voor iQualify uit. In deze updates worden voornamelijk bugs opgelost. Daarnaast kunnen er kleine functionele wijzigingen in zitten. Dit zijn verbeteringen die het gebruik van iQualify nog eenvoudiger maken en zonder toelichting gebruikt kunnen worden. Grotere functionele wijzigingen worden alleen in een major update beschikbaar gemaakt. Benieuwd naar wat er veranderd is in iQualify 5.3.5? We hebben het voor je samengevat op deze pagina.

Infoland Community

Op de beheerderswebsite van iQualify is de online help vervangen door een knop om de Infoland community te openen. Op de community staan topics van gebruikers met vragen en antwoorden. Daarnaast wordt er via de community door Infoland trainingsmateriaal in de vorm van iQualify trainingen aangeboden.

Groepslidmaatschappen aanvullen of overschrijven

Bij het gebruikers importeren worden in stap 2 opties aangeboden voor alle gebruikers die in het geïmporteerde bestand staan en ook al in iQualify bekend zijn. Dit zijn alleen gebruikers die eerder al eens geïmporteerd zijn. Voor deze gebruikers kon je al aangeven of de gegevens van de gebruikers zelf overschreven moeten worden en of hierbij ook het wachtwoord overschreven moet worden.

Nu kan er (los van bovenstaande opties) ook voor gekozen worden of groepslidmaatschappen aangevuld moeten worden, of dat deze overschreven moeten worden door de groepslidmaatschappen zoals aangegeven in het import-bestand.

Voorheen werden groepslidmaatschappen altijd alleen maar aangevuld. Nu kunnen ze ook overschreven worden wat het tevens mogelijk maakt om groepslidmaatschappen bij gebruikers te verwijderen.

Impact van deze update

Er zijn geen grote wijzigingen doorgevoerd, enkel bugfixes. De impact voor studenten en beheerders wordt als zeer laag ingeschat.

Eindgebruikers: Lage impact
Beheerders: Lage impact

Bugfixes

  • 58922: Het was niet mogelijk om een resultaat, door een gebruiker zelf toegevoegd, te wijzigen.
© Infoland B.V. 1998-2018