Bericht geplaatst op 27 februari 2019 in iQualify

Iedere 2 á 4 weken brengen we een minor update voor iQualify uit. In deze updates worden voornamelijk bugs opgelost. Daarnaast kunnen er kleine functionele wijzigingen in zitten. Dit zijn verbeteringen die het gebruik van iQualify nog eenvoudiger maken en zonder toelichting gebruikt kunnen worden. Grotere functionele wijzigingen worden alleen in een major update beschikbaar gemaakt. Benieuwd naar wat er veranderd is in iQualify 5.3.4? We hebben het voor je samengevat op deze pagina.

Impact van deze update

Er zijn geen grote wijzigingen doorgevoerd, enkel bugfixes. De impact voor studenten en beheerders wordt als zeer laag ingeschat.

Eindgebruikers: Lage impact
Beheerders: Lage impact

Bugfixes

  • 59827: Het rapport “Leerperiode resultatenrapportage” is  een rapportage per toets maar toonde ook iQualify trainingen welke geen resultaat hebben.
  • 59513: De verhouding van afbeeldingen die in doelitems van een sleepvraag gebruikt worden, was soms niet goed.
  • 59468: Bij het importeren van gebruikers was het niet duidelijk dat bestaande groepslidmaatschappen behouden blijven als gebruikers, die reeds bekend zijn in iQualify, worden overschreven.
  • 59256: Het rapport “Leerperiode voortgangsrapportage” gaf een foutmelding als er een toets en een training in de leerperiode zat met dezelfde naam.
  • 59183: Het toevoegen van vragen aan een toets of vragenpool reageerde traag. Het was hierdoor mogelijk om vragen te selecteren die niet aan het filter voldeden.
  • 58546: De mail die gebruikers krijgen als ze hun wachtwoord vergeten zijn toonde niet voor welke organisatie de gebruikersnaam geldig is. Dit was vooral lastig als een student of beheerder voor meerdere organisaties dezelfde gebruikersnaam gebruikt.
© Infoland B.V. 1998-2018