Bericht geplaatst op 17 mei 2018 in iQualify

Ongeveer 4x per jaar brengen we naast de minor updates een major update voor iQualify uit. In deze updates introduceren we nieuwe mogelijkheden en zorgen we ervoor dat al bestaande functionaliteiten nóg gemakkelijker en beter werken. Ook zorgen we er in deze updates voor dat iQualify technisch ‘bij de tijd’ blijft.

Benieuwd naar wat er nieuw is in iQualify 5.2? We hebben het voor je samengevat op deze pagina.

Impact van deze update

Er zijn geen grote wijzigingen doorgevoerd. Omdat er vrijwel niets verandert wordt de impact voor studenten en beheerders als laag ingeschat.

Eindgebruikers: Lage impact
Beheerders: Lage impact

AVG/GDPR

We hebben enkele verbeteringen doorgevoerd in de software om helemaal klaar te zijn voor de AVG/GDPR. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over de wijze waarop in onze software wordt omgegaan met persoonsgegevens. Daarom hebben we voor het gebruikers eenvoudig gemaakt om de geldende privacyverklaring te bekijken. Dit kan vanaf de ‘mijn cursussen’ pagina, maar ook vanuit de toets als het een gedeelde toets betreft. Wat er precies ín die verklaring staat, bepaalt jouw organisatie zelf. We helpen je daarbij graag op weg. Onze standaardtekst gebruiken we als uitgangspunt. In de organisatie-instellingen kun je zelf een privacyverklaring invoeren.

Lees hier meer over hoe de Security & Privacy is geregeld.

Bugfixes

  • 58767: Het genereren van het “Vragenrapportage over Leerperiode”-rapport kon enkele minuten duren.
  • 58822: Bij het weghalen van karakters door middel van de backspace-toets in de getal vraag ging de browser een pagina terug.
  • 58832: Een training op basis van een LTI-link kon niet gestart worden.
  • 58843: Als vanuit iProva een toets geopend werd waarvoor een certificaat behaald kan worden dan werd deze niet gegenereerd bij het afsluiten van de toets.

© Infoland B.V. 1998-2018