Ongeveer 4x per jaar brengen we een major update voor iProva uit. In deze updates introduceren we nieuwe mogelijkheden en zorgen we ervoor dat al bestaande functionaliteiten nóg gemakkelijker en beter werken. Ook zorgen we er in deze updates voor dat iProva technisch ‘bij de tijd’ blijft.

Benieuwd naar wat er aan komt in de volgende update(s) voor iProva?
Bezoek dan regelmatig deze pagina.

Dit kan je verwachten ná iProva 5.11

Documenten & processen

In iProva 5.10 hebben we interactieve documenten geïntroduceerd. In 2019 wordt deze functionaliteit verder uitgebouwd. We voegen nog meer bouwstenen toe én nog meer flexibiliteit in het voorwaardelijk tonen van content.

In de volgende update voor interactieve documenten:
(verwacht: zomer 2019)

  • Een geheel vernieuwde editor, waarin je nog eenvoudiger interactieve documenten kunt maken.
    De nieuwe editor helpt je het overzicht te behouden over grotere documenten, en laat je snel even previewen hoe jouw interactieve document er uit ziet op desktop én smartphone.
  • Decision based content:
    De medewerker krijgt niet ineens álle informatie voorgeschoteld, maar krijgt in plaats daarvan concrete vragen te zien. Op basis van het antwoord wat hij geeft, verschijnt ofwel een volgende vraag, of de content die passend is voor die specifieke situatie.

Risicomanagement

Infoland vindt dat iProva niet alleen een plek moet zijn waar je strategische risico’s moet kunnen borgen, maar dat iProva een plek moet zijn waar je alle risico’s in kwijt kunt. Denk hierbij aan risico’s op projecten of operationele zaken zoals het bedienen van een apparaat.
Daarnaast zou iProva je niet alleen moeten helpen bij inventariseren en evalueren van risico’s, maar moet het ook een plek zijn waar je je risico’s ècht kan borgen.

iProva 5.11 brengt een flink aantal vernieuwingen, maar daarmee zijn we nog niet klaar.
Wil je meer weten over onze visie op integraal risicomanagement, en ben je benieuwd welke verdere ontwikkelingen we daarvoor in de software gaan doen? Lees dan hier verder.

© Infoland B.V. 1998-2018