Ongeveer 4x per jaar brengen we een major update voor iProva uit. In deze updates introduceren we nieuwe mogelijkheden en zorgen we ervoor dat al bestaande functionaliteiten nóg gemakkelijker en beter werken. Ook zorgen we er in deze updates voor dat iProva technisch ‘bij de tijd’ blijft.

Benieuwd naar wat er aan komt in de volgende update(s) voor iProva?
Bezoek dan regelmatig deze pagina.

Dit kan je verwachten ná iProva 5.12

Documenten & processen

 • Wanneer je een document als favoriet hebt gemarkeerd, houden we je straks middels notificaties op de hoogte als er wijzigingen aan dat document zijn.

Melden, analyseren en verbeteren

 • We voegen de mogelijkheid toe om meer specifieke invoervalidatie toe te passen op formuliervelden.
  Bijvoorbeeld “invoer moet een telefoonnummer zijn”. Als applicatiebeheerder kun je straks zelf dergelijke invoerregels definiëren.
 • Bij het veldtype “Numerieke waarde, berekend met formule” waren de mogelijkheden tot nu toe beperkt tot het vermenigvuldigen van waarden en het optellen van waarden.
  We voegen hieraan toe de opties “aftrekken” en “delen”.
 • In de workflow kan je acties laten uitvoeren op een statusovergang. Eén van die acties is het instellen van een veldwaarde. Hier versterken we de bestaande mogelijkheid om een datumveld in te stellen. Je kunt het veld straks ook instellen op een waarde gerelateerd aan een ander datumveld (bijv: 30 dagen ná de datum in veld A).

Meten & Inspecteren

Voor organisaties die werken met vragenlijstonderzoeken gaan we voor meer overzicht zorgen. Wanneer je aan een vragenlijstonderzoek gaat werken krijg je voortaan een overzicht van alle taken die al zijn gedaan, en alle taken die nog moeten worden uitgevoerd. Ook wordt het mogelijk om met meer mensen aan één vragenlijst te werken in de context van een vragenlijstonderzoek.

Risicomanagement

We breiden de mogelijkheden van onze oplossing voor integraal risicomanagement verder uit:

 • Als jouw organisatie gebruik maakt van meerdere risicosjablonen (voor verschillende typen risico’s), kun je straks per sjabloon een afzonderlijk dashboard inrichten.
 • Als jouw organisatie verschillende typen risico’s gaat onderbrengen in de software, heb je straks de mogelijkheid om de risicomatrix per sjabloon te laten verschillen.

Wil je meer weten over onze visie op integraal risicomanagement, en ben je benieuwd welke verdere ontwikkelingen we daarvoor in de software gaan doen? Lees dan hier verder.

iProva algemeen

 • Voor gebruikersaccounts die in iProva zelf beheerd worden (geen Active Directory accounts) veranderen we de methodiek voor het bepalen hoe ‘sterk’ een wachtwoord moet zijn. I.p.v. enkel de minimale lengte van het wachtwoord in te stellen kijken we nu naar meer factoren, en geven we de gebruiker daar direct visuele feedback over.
© Infoland B.V. 1998-2018